20-21 ΜΑΡΤΙΟΥ_ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ_20x9_final 1b.jpg

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΝ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΥΒΟΙΑΣ 2010

22ο ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & 8ο ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ & ΕΥΒΟΙΑΣ

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη εδώ

Martiow Skaki_Banner_5,5x1,15ab.jpg

AFISA_200x286_2.jpgΣτην φιλόξενη πόλη της  Χαλκίδας θα διεξαχθεί η τελική φάση, του Περιφερειακού Σχολικού Πρωταθλήματος Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας,  του 22ου Ατομικού Σχολικού Πρωταθλήματος και του 8ου Ομαδικού Σχολικού Πρωταθλήματος για το 2010.

Τους αγώνες διοργανώνουν η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία και η Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδας "Παλαμήδης ο Ευβοεύς"  υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Δικαίωμα συμμετοχής στο ατομικό πρωτάθλημα έχουν οι μαθητές και μαθήτριες των Νηπιαγωγείων, των Δημοτικών Σχολείων, των Γυμνασίων και των Λυκείων, Δημοσίων και Ιδιωτικών των νομών Βοιωτίας, Εύβοιας, Φθιώτιδας και Φωκίδας που έπαιξαν και προκρίθηκαν στην  Προκριματική φάση του 22ου Ατομικού Σχολικού Πρωταθλήματος (Νομαρχιακά).
Δικαιούνται επίσης συμμετοχή στο ατομικό και όσοι δεν προκρίθηκαν στο ατομικό, αλλά αγωνίστηκαν στα προκριματικά (Νομαρχιακά) του 8ου Πανελλήνιου Ομαδικού Σχολικού Πρωταθλήματος και προκρίθηκαν με την ομάδα του σχολείου τους.

Δικαίωμα συμμετοχής επίσης έχουν και οι μαθητές και μαθήτριες των Νηπιαγωγείων, των Δημοτικών Σχολείων, των Γυμνασίων και των Λυκείων, Δημοσίων και Ιδιωτικών της Ευρυτανίας και της νήσου Σκύρου χωρίς να έχουν αγωνιστεί στα Νομαρχιακά πρωταθλήματα.

Το περιφερειακό Ατομικό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί Σάββατο 20 Μαρτίου 2010 και το Ομαδικό την Κυριακή 21 Μαρτίου 2010, στους φιλόξενους και άνετους χώρους του  Ξενοδοχείου Παλίρροια στη Χαλκίδα που ευγενικά παραχώρησε στην Ακαδημία ο διευθυντής κ. Βασίλειος Μπασινάς.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2010
(8, 10, 12, 14, & 16 ΕΤΩΝ) ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ & ΕΥΒΟΙΑΣ

Συμμετοχές, κληρώσεις, αποτελέσματα:  

                                           ΑΓΟΡΙΑ 08,  ΑΓΟΡΙΑ 10,  ΑΓΟΡΙΑ 12,  ΑΓΟΡΙΑ 14ΑΓΟΡΙΑ 16

                             ΚΟΡΙΤΣΙΑ 08, βΚΟΡΙΤΣΙΑ 10,  ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12ΚΟΡΙΤΣΙΑ 14,  ΚΟΡΙΤΣΙΑ 16

 Φωτογραφίες 1ου & 2ου Γύρου 

Σελίδα διοργανωτή: http://www.eskachess.gr/

 


ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ - ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΥΠΕΛΛΩΝ
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ  ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

20-21 ΜΑΡΤΙΟΥ_ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ_20x9_final 1d_1.jpg

Μια όμορφη γιορτή διοργανώνει η Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδας το Σάββατο 20 Μαρτίου 2010 και ώρα 20:00 στην αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου Παλίρροια στην παραλία της Χαλκίδας.

Η Σκακιστική Ακαδημία θα κόψει την Πίτα της και θα βραβεύσει τις  σκακίστριες και τους σκακιστές της ομάδας για τις επιτυχίες τους, Κύπελλο Σ.Σ.Α.Σ. & Εύβοιας 2009, Πρωτάθλημα Σ.Σ.Α.Σ. & Εύβοιας 2009, Πρωτάθλημα Σ.Σ.Α.Σ. & Εύβοιας 2010  και την άνοδο της στην Α΄ Εθνική, αλλά και ατομικές και ομαδικές επιτυχίες σε άλλες διοργανώσεις.

Θα βραβεύσει επίσης τους μαθητές της για την συμμετοχή και τις επιτυχίες τους σε σκακιστικές διοργανώσεις.

Βραβεύσεις επίσης θα γίνουν σε όλους όσοι υποστήριξαν έμπρακτα τις προσπάθειες της Σκακιστικής Ακαδημίας για την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της Χαλκίδας και της ευρύτερης περιοχής της Εύβοιας  με σκακιστικές διοργανώσεις σε τοπικό, πανελλήνιο και διεθνές  επίπεδο.

Σπόνσορες