ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙΟΥ 2011

Skaki_Banner_a.jpg 

ΟΜΑΔΙΚΟ.jpg


Με την ευγενική υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος της Περιφερικής Ενότητας Εύβοιας και της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας, διεξήχθη με επιτυχία το Σαββατοκύριακο στην αίθουσα συνεδριάσεων της περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, Λ. Χαϊνά 93 στη Χαλκίδα, το 23ο Ατομικό και το 9ο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Ν. Ευβοίας.

Από την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία η διοργάνωση είχε ανατεθεί στη Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδας.
 

Επικεφαλής διαιτητής ορίσθηκε ο κ. Μιχάλης Πρεβενιός με βοηθό τον Γιώργο Κουλαξουζίδη και μαζί με τους συνεργάτες τους Παναγιώτη Γιαννούτσο, Φραντσίσκα Βόλγκυι, Νικολέττα Λαζαρίδου, Άννα Λιόντα, Καλλιόπη Φλωράδη, Μακρυγιάννη Κωνσταντίνο, Ευάγγελο Καλαϊτζή, Κορίνα Ντόβρου, Θεόδωρο Μαρινέλο, Ιωάννη Ντόβρο, Δημήτριο Κήρυκο, Αλέξανδρο Σοϊλεμέζη, έφεραν σε πέρας με απόλυτη επιτυχία και τις δυο διοργανώσεις.

Την διεύθυνση αγώνων είχε ο κ. Γιώργος Τσουνής
Γραμματεία Διοργάνωσης: Κυρία Νατάσσα Μπαράκου & Κυρία Αναστασία Δούστου 

Στο Ατομικό Πρωτάθλημα το Σάββατο 26 Μαρτίου 2011 πήραν μέρος 156 μαθητές και μαθήτριες από τα Νηπιαγωγεία Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια του Ν. Εύβοιας.

1ου, 2ου , 3ου , 4ου , 7ου , 9ου, 14ου , 15ου , 18ου , 19ου , 20ου 21ου και 26ου Χαλκίδος 1ου  Καρύστου, 4ου Ν. Αρτάκης, Αφρατίου, Παραλίας Αυλίδος, Προκοπίου, 1oυ  Γυμνασίου, 2ου Γυμνασίου, 3ου Γυμνασίου, Γυμνασίου Βασιλικού, 1ου Λυκείου, 2ου Λυκείου, Γενικού Λυκείου Αμαρύνθου, Γενικού Λυκείου Ψαχνών Στην τελετή λήξης που ακολούθησε βραβεύτηκαν οι τρεις πρώτοι της γενικής κατάταξης των 11 κατηγοριών με κύπελλο και μετάλλιο, το πρώτο κορίτσι με κύπελλο και μετάλλιο, το δεύτερο και το τρίτο κορίτσι με μετάλλιο, ενώ δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικά διπλώματα.

Τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση και έκαναν απονομές στου νικητές η βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κυρία Ουρανία Παπανδρέου και ο Εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας κ. Νίκος Αγγελής οι οποίοι στους σύντομους χαιρετισμούς τους συνεχάρησαν όλους τους συμμετέχοντες και δήλωσαν  αρωγοί στις προσπάθειες της Σκακιστικής Ακαδημίας Χαλκίδας για την ανάπτυξη του σκακιού στην Εύβοια.΄

Τίμησε με την παρουσία του ο πρώην Υφυπουργός Τουρισμού κ. Αναστάσιος Λιάσκος και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους μαθητές και στους διοργανωτές.

Διαβάστε την συνέχεια  ΕΔΩ

*********************** 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ATOMIKO & ΟΜΑΔΙΚΟ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 

ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΔΩ

ATOMIKO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  1  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  2 (Αλέκος Τζανέτος) 

ΟΜΑΔΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 1 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 2  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 3 (Αλ. Τζανέτος) 

*********************************************************** 

  

ΑΛΑΓΗ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙΟΥ 2011

 Ύστερα από ενημέρωση του Οργανισμού Άθλησης  του Δήμου Χαλκιδέων για τεχνική βλάβη στον κλιματισμό του Κλειστού Γυμναστηρίου Κανήθου «Τάσος Καμπούρης» που είχε προγραμματιστεί για τις 26 και 27 Φεβρουαρίου 2011 ως χώρος αγώνων, η οργανωτική επιτροπή έκρινε ότι οι συνθήκες διεξαγωγής των πρωταθλημάτων Σχολικού Σκακιού, Ατομικού και Ομαδικού Νομού Ευβοίας για το 2011, δεν είναι κατάλληλες, εν όψη και των δυσμενών καιρικών συνθηκών που έχουν ανακοινωθεί από την μετεωρολογική υπηρεσία μέχρι τέλους Φεβρουαρίου 2011.

Η οργανωτική επιτροπή αναζήτησε άμεσα νέο χώρο αγώνων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας κ. Αθανάσιος Μπουραντάς στο οποίο απευθύνθηκε, ανταποκρίθηκε άμεσα και παραχώρησε την αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου για την διεξαγωγή των αγώνων παρέχοντας επίσης την όποια διευκόλυνση για την ομαλή διεξαγωγή των Σχολικών Πρωταθλημάτων.

Ύστερα από τα ανωτέρω

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Χαλκίδα

Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011 το Ατομικό

Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011 το Ομαδικό. 

Χώρος αγώνων: Αίθουσα συνεδριάσεων ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ(Νομαρχιακό Μέγαρο) Λ. Χαϊνά 93 Χαλκίδα

Δείτε - κατεβάστε την προκήρυξη Εδώ

1/3/2011
Σπόνσορες