Χριστουγεννιατικό 
Σχολικό Σκακιστικό Τουρνουά Σχηματαρίου 2010

Σε μια ζεστή εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου δημοτικού σχολείου Σχηματαρίου σε συνεργασία με την Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδος, την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου,   κυριάρχησαν οι φωνές και τα χαμόγελα των μαθητών που έκλεισαν τα μαθήματα σκακιού για το 2010 με ένα Χριστουγεννιάτικο τουρνουά.

Τους αγώνες παρακολούθησαν μέλη του Δ.Σ γονέων και κηδεμόνων και γονείς των μαθητών. Στη τελετή  λήξης βραβεύτηκαν οι νικητές αλλά και οι συμμετέχοντες με αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια. Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων και η Σκακιστική Ακαδημία αντάλλαξαν δώρα και ευχές για τις άγιες ημέρες και την έλευση του νέου χρόνου.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες μαθητές και μαθήτριες: ΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ, ΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑΝΑΣΗ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΑΓΓΕΛΟ, ΔΡΙΧΟΥΤΗ ΓΙΩΡΓΟ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΚΟΛΟΒΟ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ, ΚΟΛΟΒΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ, ΛΟΥΚΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΜΠΑΝΟΥΤΑ ΓΙΩΡΓΟ, ΝΤΑΛΛΗ ΓΙΩΡΓΟ, ΠΙΚΕΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ, ΣΚΕΝΤΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΤΣΑΜΗ ΓΙΩΡΓΟ 

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στο δραστήριο Δ.Σ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, την πρόεδρο  κα Μαρία Βαρδάκη – Αντωνίου, τους αντιπροέδρους κ.κ. Βλαχογιάννη Αλέξανδρο και Αντωνάκο Γρηγόριο, την γραμματέα κα Ζάγκα-Καραμπά Ελένη,την ταμία κα Αννα Κλιάρη-Τσάτση, την κα Σιδέρη Ειρήνη και τον κ Δημήτριο Ανδρέου, εξελεγκτική επιτροπή και τα μέλη κ Γεώργιο Παρχαρίδη και κ. Αναστάσιο Βασιλειάδη 

Την Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδος εκπροσώπησαν ο πρόεδρος κ Γεώργιος Τσουνής και ο προπονητής κ Γεώργιος Κουλαξουζίδης που είχε και την επιμέλεια των αγώνων.

ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ 2010.jpg

Δείτε εδώ συμμετέχοντες    Αποτελέσματα      Φωτογραφίες (απο τον κ. Αναστάσιο Βασιλειάδη)   
Σπόνσορες