Μαθήματα Σκακιού
στην Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδος
Επικεφαλής προπονητής ο κορυφαίος Έλληνας και προπονητής
της Εθνικής ομάδας Ανδρών
Γιάννης Νικολαίδης

Οι εγγραφές στα τμήματα της Σκακιστικής Ακαδημίας γίνονται καθημερινά στα γραφεία επί της οδόυ Φαρμακίδου 10 (β΄ είσοδος ) το πρωί από ώρες 10:00 έως 14:00 και το απόγευμα ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα: 22210-85735, 6932-274274 (κ. Γιώργος Τσουνής), Fax: 22210-85737, e-mail: info@skakistikiakadimia.gr και tsounisg@otenet.gr ή με τους προπονητές κ. Κώστα Νικολαίδη τηλ.:6978-051531 και κ. Κώστα Κόρδη τηλ.:6947-399011.

Λειτουργούν ολιγομελή τμήματα : Νηπίων - Αρχαρίων - Ενηλίκων - Προχωρημένων - Επιλέκτων


Τα μαθήματα γίνονται απο επίλεκτο Team προπονητών σε χώρο που εχει μισθωθεί απο την Σκακιστική Ακαδημία Φαρμακίδου 10 (β΄ είσοδος ) στον 3ο όροφο.

Ο Γιάννης Νικολαΐδης και ο Στέλιος Χαλκιάς προπονούν τα τμήματα Επιλέκτων και την Ομάδα της Σκακιστικής Ακαδημίας Χαλκίδος.

Οι Κώστας Νικολαΐδης και Κώστας Κόρδης προπονούν τα τμήματα Προχωρημένων και Επιλέκτων της Σκακιστικής Ακαδημίας Χαλκίδος.

Ο Γιώργος Κουλαξουζίδης έχει αναλάβει να μάθει το Σκάκι στους μικρούς μαθητές που τον ακούν με μεγάλη προσοχή και τα αποτελέσματα είναι ιδιαιτέρως ικανοποιητικά!!!

Τα θετικά αποτελέσματα των έμπειρων προπονητών είναι η επιβράβευση της σοβαρής δουλειάς τους.

Συνεργασία με τον Κορυφαίο Προπονητή
της Εθνικής Ανδρών Ελλάδος GM Γιάννη Νικολαίδη

Γιάννης  Νικολαίδης.jpgΜετά τους Στράτο Γρίβα και Στέλιο Χαλκιά ακόμα ένας GM ήρθε στην Χαλκίδα για να προπονήσει την ομάδα της Σκακιστικής Ακαδημίας ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας στην Α΄ Εθνική κατηγορία, ο Γιάννης Νικολαίδης.

Ο Γιάννης είναι GM εδώ και αρκετά χρόνια και επίσης είναι προπονητής της Εθνικής Ελλάδας Ανδρών. Γεννημένος στην Ρωσία απέκτησε Ρωσική σκακιστική παιδεία. Κάθε ένας από τους κορυφαίους αυτούς προπονητές έχει το δικό του στυλ εκμάθησης και εκπαίδευσης.

Μαθήματα στην Σκακιστική Ακαδημία

απο τον Στέλιο Χαλκιά

ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ.jpg Μετά τον Στράτο Γρίβα ακόμα ένας Γκρανμαίτρ ήρθε στην Χαλκίδα για να προπονήσει την ομάδα της Ακαδημίας, ο Στέλιος Χαλκιάς. Ο Στέλιος είναι από τα βασικά μέλη της Εθνικής Ομάδας Ανδρών και παίκτης με διεθνείς επιτυχίες.

Μας ξάφνιασε ευχάριστα με την απλότητά του καθώς και την πρόθεσή του να μεταδώσει τις γνώσεις του για περισσότερο χρόνο απο το αυστηρό ωράριο προπονήσεων. Οι παίκτες της ομάδας έμειναν πολύ ικανοποιημένοι από τις προπονήσεις αυτές και αναμένεται συνέχιση της συνεργασίας και στον καινούργιο χρόνο.

 PICT0001_small.jpg PICT0003_5_small.jpg
 PICT0004_small.jpg

PICT0005_7_small.jpg

 PICT0006_9_small.jpg PICT0002_5_small.jpg

 

Συνέντευξη Γρίβα στη ΝΕΤ

 

Σπόνσορες