ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΗΒΑΣ
ΠΙΝΔΑΡΕΙΑ 2010

ΠΙΝΔΑΡΕΙΑ  2010.jpg

Με την συμμετοχή αθλητών από συλλόγους της Ανατολικής Στέρεας και Εύβοιας, διεξήχθησαν τα Πινδάρεια 2010 που διοργάνωσε ο Σκακιστικός Όμιλος Θήβας μετά την  επαναδραστηριοποίηση  του στην Θήβα το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου.

Οι εκδηλώσεις περιελάμβαναν Μαθητικό-Φοιτητικό Rapid στο πρώτο μέρος που άρχισε στις 16:30 και αγώνες Blitz στο δεύτερο μέρος που άρχισαν στις 19:30. Αρχικά η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί να γίνει στην κεντρική πλατεία της Θήβας, η δυνατή βροχή όμως άλλαξε τα σχεδία και οι αγώνες έγιναν σε χώρο του δημαρχείου που έχει ευγενικά παραχωρηθεί από τον δήμαρχο κ Νικόλαο Σβίγγο  στον Σ.Ο. Θήβας.

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες η συμμέτοχη ήταν μεγάλη και συμμετείχαν σκακιστές και σκακίστριες από  διαφόρους συλλόγους, συμμετείχε επίσης και ο πρόεδρος του Σ.Ο. Αριστοτέλης Δημήτριος Ξύδης.

Στο Rapint νικητές αναδείχθησαν:

Στα δημοτικά 1ος Κυρίκος Δημήτρης, 2η Καμινάρη Ελευθερία, 3ος Δούκας Αντώνιος.
Στα γυμνάσια 1η Παπαναστασίου Χάρις, 2ος Κυρίκος Γιώργος.
Στα λύκεια 1ος Μπαλόκας Δημήτρης, 2ος Μπαρμπούνης Χαράλαμπος.
Στους φοιτητές 1ος Κουλαξουζίδης Γιώργος, 2ος Νικολάου Νικόλαος και 3ος Κανελλόπουλος Γιώργος.   

Στο Blitz 1ος Νικολαίδης Κωνσταντίνος, 2ος Μεγαλιός Κωνσταντίνος και 3ος Κανελλόπουλος Γιώργος.

Διαιτητής των αγώνων ο κ. Παναγιώτης Μεγαλιός.

Η τελετή λήξης ξεκίνησε με τις ευχαριστίες του άψογου οικοδεσπότη – διοργανωτή  κ. Γιώργου Συκαρά  προς τον Δήμαρχο Θήβας κ. Νικόλαο Σβίγγο, την αντινομάρχη Ν.Α Βοιωτίας κυρία Βάσω Λάσπη και όλους  όσους τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή....

διαβάστε ολόκληρο το δελτίο τύπου   ΕΔΩ 

                                                 Φωτογραφίες

Σπόνσορες