ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ  ΟΜΙΛΟΣ ΘΗΒΑΣ
Πινδάρου & Οιδίποδος (Παλ. Δημαρχείο), 32200 Θήβα
Κιν. 6942699738, Email: info@home-working.gr

25 Χρόνια Σ.Ο. Θήβας
Σκακιστικό  Φοιτητικό – Μαθητικό Τουρνουά Ράπιντ και Τουρνουά Μπλίτς 

Ο Σκακιστικός Όμιλος Θήβας, για τα 25 χρόνια παρουσίας και δράσης στο Σκάκι,  διοργάνωσε Σκακιστικό  Τουρνουά,  για  μαθητές και  μαθήτριες Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου,  φοιτητές,  καθώς και Μπλίτς για άνδρες, την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011, στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας, με ελεύθερη συμμετοχή.

Στους φοιτητικούς - μαθητικούς αγώνες  συμμετείχαν 21 σκακιστές και σκακίστριες και στο Μπλίτς 12 σκακιστές.

Οι αγώνες για μαθητές και φοιτητές άρχισαν στις 16:30 και οι αγώνες Μπλίτς στις  18:30.

Στους φοιτητικούς – μαθητικούς αγώνες, την πρώτη θέση στην γενική κατάταξη, κατέκτησε ο σκακιστής της Ακαδημίας Χαλκίδος Τσουνής Σεραφείμ, την δεύτερη θέση ο Παππάς Γεώργιος  και την τρίτη ο Πλάκας Ιωάννης.

Στους φοιτητές την πρώτη θέση κατέκτησε ο Παππάς Γεώργιος,  στους μαθητές Λυκείου την πρώτη θέση κατέκτησε ο Τσουνής Σεραφείμ, στους μαθητές Γυμνασίου την πρώτη θέση κατέκτησε ο Κηρύκος  Γεώργιος και στους μαθητές Δημοτικού την πρώτη θέση κατέκτησε ο Μπουγιούρης Μηνάς.

Στο Μπλίτς την πρώτη θέση κατέκτησε ο Καταπόδης Γεράσιμος-Άργης, την δεύτερη θέση ο Τσουνής Σεραφείμ και την τρίτη ο Χαρκοπλίας Παναγιώτης

Τα έπαθλα των αγώνων περιελάμβαναν: Κύπελλο για τον 1° Νικητή κάθε κατηγορίας (Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου,  φοιτητών), μετάλλια για τους τρεις πρώτους. Χρηματικά έπαθλα και μετάλλια για τους τρεις πρώτους  νικητές του Μπλίτς και κύπελλο στον πρώτο νικητή.

Μετάλλια επίσης δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ο κ. Συκαράς   δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και να βραβεύσει με τιμητικά έπαθλα για την προσφορά τους στο σύλλογο  παλιούς σκακιστές.

Την τελετή λήξης που ακλούθησε τίμησαν με την παρουσία τους και έκαναν τις απονομές οι κ.κ. Σπυρίδων Νικολάου  - Δήμαρχος, Ανδρέας Χατζησταμάτης -Αντιδήμαρχος, οι οποίοι βραβευτήκαν από τον Σ.Ο. Θήβας, οι κ.κ.  Χαρίτων Χατζηδρόσος - Διευθυντής Αστ. Διεύθυνσης Θηβών, Χάρης Μελετίου -Προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Δημοσθένης Λαθύρης - Προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και πλήθος κόσμου.

Ο άψογος οικοδεσπότης – διοργανωτής κ. Γιώργος Συκαράς με ένα σύντομο ιστορικό παρουσίασε την πορεία του Σ.Ο. Θήβας  και εξέφρασε τις ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Θήβας κ. Σπυρίδωνα Νικολάου  .

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Σπυρίδων Νικολάου  συνεχάρη τον κ. Συκαρά για το αξιόλογο έργο που επιτελεί και δήλωσε ότι θα είναι μαζί του στην πορεία του Σ.Ο. Θήβας.

Διευθυντής αγώνων: Ο Πρόεδρος της Σκακιστικής Ακαδημίας Χαλκίδος κ. Γιώργος Τσουνής ο οποίος τιμήθηκε από τον Σ.Ο. Θήβας  για την προσφορά του.

Διαιτητής: Ο Γραμματέας της ΤΕΔ Αν. Στερεάς & Εύβοιας κ. Γιώργος Κουλαξουζιδης. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                       Ο Πρόεδρος                                        Ο Γεν. Γραμματέας

                        Γ.Συκαράς                                              Γ.Καταπόδης

******************************************************************************

Φοιτητικό - Μαθητικό Τουρνουά:                                   Μπλίτς:
Συμμετοχές - Τελική κατάταξη - Κατάταξη ανα κατηγορία               ΣυμμετοχέςΑποτελέσματα  


 Φωτογραφίες 1                                            Φωτογραφίες 2 (Μακρυπούλιας Χρήστος).
                                                              Δίρκης & Πινδάρου ΘΗΒΑ Τηλ.: 2262025155  &  6978081464)

Σπόνσορες