Εκτύπωση αυτής της σελίδας

1ο Σκακιστικό Τουρνουά 2013 Σκακιστικής Ακαδημίας Χαλκίδος

(0 ψήφοι)

 

IMG_0246_s

Συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε το Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013 στην έδρα της Ακαδημίας  Μπαλαλαίων 47 & Ψαρών στη Χαλκίδα το 1ο Τουρνουά της Σκακιστικής Ακαδημίας  Χαλκίδος με την διεξαγωγή των υπολοίπων 3 γύρων και στα δύο τμήματα,  Α΄ &  Β΄

 

Ακολούθησε αγιασμός, κοπή πίτας και βραβεύσεις των νικητών και των συμμετεχόντων.

Στο Α΄ τμήμα, στη γενική κατάταξη, την πρώτη θέση με 4/5 κατέλαβε ο Ανδρέας Παπαχρήστος, την δεύτερη με 3,5/5 ο Ανδρέας – Μάριος Βοϊλάκης και την τρίτη με 3/5 η Ευάγγελία Κολούτσου ενώ στα κορίτσια την πρώτη θέση κατέλαβε η Ευαγγελία Κολούτσου, την δεύτερη η Δέσποινα Σιγάλα, και την τρίτη Δήμητρα Ρουστέμη.

 

Στο Β΄ τμήμα, στη γενική κατάταξη, την πρώτη θέση κατέλαβε με 5/5 ο Χρήστος Ντόβρος, την δεύτερη με 4/5 η Ματίνα Τουρατζίδη και την τρίτη η Ιωάννα Παπαχρήστου ενώ στα κορίτσια την πρώτη θέση κατέλαβε η Ματίνα Τουρατζίδη, την δεύτερη η Ιωάννα Παπαχρήστου και την τρίτη η Χριστίνα Σιγάλα.

 

Οι νικητές βραβεύθηκαν με μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα.

 

Στους συμμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικά συμμετοχής και μετάλλια συμμετοχής.

 

Τον αγιασμό  έκανε ο Πατέρας Αθανάσιος της ενορίας Αγ. Δημητρίου Χαλκίδος ο οποίος αφού συνεχάρη τους μαθητές για την ενασχόληση τους με το πνευματικό άθλημα του σκακιού τους  έδωσε  ευχές για την νέα χρονιά.

 

Τις απονομές έκαναν η Πρόεδρος της Ακαδημίας Κυρία Άννα Παυλίδου – Τσουνή ο προπονητής κ. Φιλιππός Κουβάτσος και το μέλος της Ακαδημίας Κυρία Κορίνα Ντόβρου.

 

Η Pizza Fanhttp://www.pizzafan.gr, ήταν χορηγός του τουρνουά και  έτσι οι μαθητές, οι γονείς και οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τις νόστιμες πίτσες.

 

Το φλουρί της πίτας βρήκε η Κυρία Καλλιόπη Φλωράδη μητέρα των μαθητών Χρυσόστομου και Δήμητρας Ρουστέμη και της δόθηκε δώρο ένα σκακιστικό βιβλίο.

 

Δημοσιογραφικά κάλυψαν την εκδήλωση ο κ. Κοσμάς Σορόπουλος https://soropoulos.wordpress.com και ο κ. Ευριπίδης Κορώνης http://www.evripostv.gr &   http://evriposnews33.blogspot.gr

 

Ο κ. Γιώργος Τσουνής ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Χαλκιδαίων κ. Αθανάσιο Ζεμπίλη, την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Κυρία Ελένη Αϊδίνη και την Διευθύντρια του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδος Κυρία Βάνα Παλαιού για την παραχώρηση χώρου στη Σκακιστική Ακαδημία, αλλά και όλους όσους στηρίζουν τις δράσεις της Ακαδημίας.

 

Ευχαρίστησε επίσης την εταιρεία Pizza Fan και τους  παρευρισκόμενους συνεργάτες του καταστήματος Χαλκίδας.

 

Αντηλλάγησαν ευχές. έγιναν συζητήσεις με τον προπονητή κ. Φίλιππο Κουβάτσο και ανανεώθηκε το ραντεβού σύντομα για το επόμενο τουρνουά.


Δείτε Συμμετοχές & Αποτελέσματα  Α΄Τμήμα Β΄ Τμήμα
Δείτε Φωτογραφίες   Εδώ 
Δείτε φωτογραφίες απο Ευριπίδη Κορώνη Εδώ  

Δείτε φωτογραφίες απο  τον Κοσμά Σορόπουλο soropoulos.wordpress.com

***************************************************************

Άρχισε σήμερα 26 Ιανουαρίου 2013 στην έδρα της Ακαδημίας  Μπαλαλαίων 47 & Ψαρών στη Χαλκίδα το 1ο Τουρνουά της Σκακιστικής Ακαδημίας  Χαλκίδος με την διεξαγωγή 2 γύρων και τη  συμμετοχή 22 μαθητών και μαθητριών του νέου μας προπονητή κ. Φίλιππα Κουβάτσου.

 

Το τουρνουά διεξάγεται σε δύο Τμήματα,  Α΄ &  Β΄

 

Στο Α΄ Τμήμα  συμμετέχουν οι Αντωνίου Ελευθέριος, Βοϊλάκης Ανδρέας - Μάριος, Κολούτσος Ιωάννης, Κολούτσου Ευαγγελία, Μιχαήλ Στέφανος, Παπαχρήστος Ανδρέας, Ρουστέμη Δήμητρα, Ρουστέμης Χρυσόστομος, Σιγάλα Δέσποινα, Σορόπουλος Σταύρος.

 

Στο Β΄ Τμήμα συμμετέχουν οι Μιχαήλ Γεώργιος, Δήμος Κωνσταντίνος, Μούντριχας Περικλής, Ντόβρος Χρήστος, Ντόβρος Aντώνιος, Χατζηιωάννου Κωνσταντίνος, Χατζηιωάννου Γεώργιος, Παπαχρήστου Ιωάννα, Σιγάλα Χριστίνα, Σοϊλέδης Μενέλαος, Τουρατζίδη Ματίνα, Λουκιέρης Παναγιώτης.

 

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013 από 12:15 έως 14:15 θα διεξαχθούν οι επόμενοι τρεις γύροι και  θα ακολουθήσουν, βραβεύσεις, Αγιασμός και κοπή πίττας της Ακαδημίας.

 

Δείτε Συμμετοχές & Αποτελέσματα  Α΄Τμήμα     Β΄ Τμήμα  Δείτε Φωτογραφίες  Εδώ

 

 

Διαβάστηκε 2531 φορές