Αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά σκακιέρα :
- Κώστας Νικολαΐδης – Ευάγγελος Κακκανάς 1/2-1/2
- Αλέξανδρος Ρηγόπουλος-Τσίγκος – Ηλίας Ευθυμιάδης 1/2-1/2
- Σεραφείμ Τσουνής – Ευστάθιος -Ανδρέας Ανδρέου 1-0
- Κοσμάς Κουρουμπάς. – Νικόλαος Οικονόμου 1-0
Στο άλλο ζευγάρι του ημιτελικού Ένωση Σκακιστών Άμφισσας– Σ.Ο. Λιβαδειάς, η ομάδα της Άμφισσας νίκησε με σκορ 3,5-0,5.
- Νίκος Γεωργακόπουλος – Σίμος Δημόπουλος 1/2-1/2
- Ιωάννης Κολόμβας – Νικόλαος Δημόπουλος. 1-0
- Γεώργιος Τζόλας – Γαμβρίλης 1-0
- Δημήτρης Παπακωνσταντίνου – Θεοδωρόπουλος 1-0
Στο μεγάλο τελικό μετά από σκληρή μάχη, η Ε.ΣΚ.Α. επικράτησε τελικά με σκορ 2,5-1,5 και στέφθηκε κυπελλούχος ΤΕΣΣΑΣ για το 2011.
Την δεύτερη θέση κατέλαβε η Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδος
Αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά σκακιέρα :
- Νίκος Γεωργακόπουλος - Αλέξανδρος Ρηγόπουλος-Τσίγκος 1-0
- Γεώργιος Τζόλας – Σεραφείμ Τσουνής 1/2-1/2
- Χρήστος Ζυγούρης – Κώστας Νικολαΐδης 0-1
- Ιωάννης Κολόμβας – Κοσμάς Κουρουμπάς 1-0
Η ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Άμφισσας, κατετάγη 3η χωρίς αγώνα καθώς η ομάδα του ΣΟ Λιβαδειάς δεν προσήλθε στην αναμέτρηση και κατετάγη 4η.
Με την κατάκτηση του τίτλου της Κυπελλούχου ομάδας της Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας για το 2011 η Ένωση Σκακιστών Άμφισσας προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Συγχαρητήρια στην Ένωση Σκακιστών Άμφισσας για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Final Four του Κυπέλλου και "Καλή Επιτυχία "στην συνέχεια. Συγχαρητήρια στους σκακιστές της Ακαδημίας για την πολύ καλή εμφάνιση και την κατάκτηση της 2ης θέσης του final four. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες παίκτες του final four.
Θερμές ευχαριστίες στον πρόεδρο της Ένωσης Σκακιστών Άμφισσας κ. Κώστα Παπακωσταντίνου για την εγκάρδια φιλοξενία των ομάδων στο Final Four κρατώντας υψηλά το επίπεδο συνεργασίας και άμιλλας των σκακιστικών σωματείων της Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας.
Ιστοσελίδα διοργανωτή: http://www.eskachess.gr/ - Φωτογραφίες