Ο Σπύρος Νικολάου κατέλαβε και την 1η θέση κάτω των 16, την 2η θέση κατέλαβε ο Κωνσταντίνος Κυριακάκης του ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης και την 3η ο Αλέξανδρος -Αντώνιος Καπέλλας του ΑΣ "Η ΠΡΟΟΔΟΣ" Νέου Βουτζά Ραφήνας.
1η νεάνιδα κάτω των 16 ανεδείχθη η Γαλήνη Κυριακάκη του ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης, 2η η Ανδριανή Μαγδαληνού του ΣΟ ΛΑΜΙΑΣ και 3η η Δήμητρα Μαγδαληνού του ΣΟ Λαμίας.
Στους νικητές δόθηκαν κύπελλα, μετάλλια, σκακιστικά βιβλία και χρηματικά έπαθλα συμφώνα με την προκήρυξη, αναμνηστικά διπλώματα και σκακιστικά περιοδικά.
Την τελετή έναρξης αλλά και την τελετή λήξης τίμησαν με την παρουσία τους και έκαναν απονομές στους νικητές ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Νικόλαος Λιόλιος (χορηγός της διοργάνωσης) ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Τσοχαντάρης και ο Πρόεδρος του Κ.Δ. Ακρίτσας Δ. Λοκρών κ. Γεώργιος Ρουμπής οι οποίοι δήλωσαν αρωγοί στην προσπάθεια καθιέρωσης αλλά και διεύρυνσης σκακιστικών εκδηλώσεων στην περιοχή ευθύνης τους.
Εκ μέρους της της Ε.ΣΚ. Άμφισσας παρέστη ο κ. Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου και εκ μέρους της Σ.Α. Χαλκίδος ¨Παλαμήδης ο Ευβοεύς¨ ο κ. Γιώργος Τσουνής
Επικεφαλής διαιτητής ο πρόεδρος της ΤΕΔ ΤΕΣΣΑΣ κ. Παναγιώτης Μεγαλιός με διαιτητές τον κ. Κωνσταντίνο Παπακωνσταντίνου, την κυρία Ιωάννα Λαζογεώργου και τον κ. Βασίλειο Κυριακάκη.
Την ευθύνη αλλά και την οργάνωση της επιτυχημένης κατά κοινή ομολογία εκδήλωσης είχε ο κ. Αργύρης Μοδιάτης
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 1 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 2























